Amazon Better India Quiz Answers Win – ₹10000 Pay Balance (10 Win)

Amazon Better India Quiz Is Live Now. You Can Play The Amazon Fun Zone Quiz And Win ₹10000 Pay Balance. If You Are Looking Fast And Right Answers Here Are All 8 Correct Answers Of The Quiz.

To Play the Quiz, Download the Amazon app Now
   Download App   

So we have come across to make you win this contest. In this post, we have mentioned the answers to the Amazon Republic Day Quiz contest.

[blink]Open Quiz in app [/blink]

Amazon Better India Quiz –  Win ₹10000 Pay Balance

Q1- A Program In Amazon Has Over 180,000 Women Entrepreneurs Showcasing Their Products Online? What Is It Called?
Ans- Amazon Saheli

Q2- Amazon India Has Taken Major Efforts In Reducing The Use Of Single Use Plastic. Currently What Percentage Of The Packaging In Amazon India Fulfillment Centers Is Single Use Plastic?
Ans- 7%

Q3- In Small Towns, Amazon Has Partnered With 14,500+ Stores To Help Shoppers Bridge The Digital Divide And Start Shopping Online. What Are These Stores Called?
Ans- Amazon Easy

Q4- Amazon Has Vowed To Add 10,000 Electric Vehicles To Its Delivery Line By 2025. (True Or False)
Ans- TRUE

Q5- Which Of These Locations Does Amazon Deliver Its Products To?
Ans- All Of The Above

Q6 – Amazon Has A Vision To Make All Amazon Shipments Net Zero Carbon, With 50% Of All Shipments Net Zero Carbon By 2030. What Is The Name Given To This Initiative?
Ans- Shipment Zero

Q7 – Which Amazon Program Showcases Unique Arts And Crafts From Over 20 States?
Ans- Amazon Karigar

Q8 – Name The Online Platform Launched By The Ministry Of Women And Child Development To Support Women Entrepreneurs?
Ans- Mahila E-Haat

Amazon Better India Quiz WINNER ANNOUNCEMENT

 

  • There Are A Total Of 10 Prize(S) That Will Be Given Under
  • This Contest. The Prize Will Be Delivered To The Winner On Or Before 29th Feb 2020

 

TERMS AND CONDITIONS

 

  • This Contest Will Commence On 28 January 2020 From 00:00:01 A.M. (IST) To 01 January 2020 11:59:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)
  • In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.In App (“Amazon.In App”).
  • Once You Have Signed-In To The Amazon.In App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 8 (Eight) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.
  • Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.
  • The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 10 Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.
  • The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning A Rs. 10,000 Amazon Pay Balance (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”)
  • Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only.

Author: NaVa

Nava, the CEO of NvTechMania is a student who is interested in blogging and tackling with electronic gadgets and devices.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *